09.10.2023

CAMİLER ve DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

SÖĞÜTLÜ’DE DİN GÖREVLİLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Müftülüğümüzde çalışan Din Görevlileri arkadaşlarımız, Mevlid-i Nebi Haftası & Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Belediyemiz tarafından Belediye Düğün ve Toplantı Salonu’nda din görevlilerine yönelik düzenlenen kahvaltı programı,Kaymakamımız Sayın Cevat GÜN, Belediye Başkanımız Sayın Koray Oktay ÖZTEN, İl Müftü Vekilimiz Sayın Mustafa NURGUN ,  İlçemiz Müftü Vekili (Ferizli Müftüsü ) Sayın Bedrisinan YAZICI ve çok kıymetli Din görevlilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte din görevlilerine hitap ederek, camiler ve din görevlilerinin toplumumuz için sadece bir gün değil, yılın her günü önemli ve değerli olduğunu belirten İlçe Kaymakamımız Sayın GÜN “Ülkemizin doğusundan batısına kadar hizmet veren ve mesai gözetmeden çalışan siz değerli din görevlilerimizin camiler ve din görevlileri haftasını kutluyorum, yol gösterici ve bütünleştirici tutumunuzla dini konularda vatandaşlarımızı bilgilendirirken, sosyal problemlere de çözüm getiriyorsunuz. Gerçekten üzerimizde emekleriniz çok büyük.” ifadelerini kullandı.

Kaymakamımız Sayın GÜN’ün yanı sıra Belediye Başkanımız Sayın Koray Oktay ÖZTEN de din görevlilerinin haftasını kutlayarak “Toplumumuzun manevi ihyası için gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin emek harcayan din görevlilerimizin her zaman yanlarında olduk. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da  camilerimize hizmet noktasında üzerimize düşen her ne var ise yapmaya hazırız. Belediyemizin kapıları ardına dek din görevlilerimiz için açık” ifadesinde bulundu.

Programda İlçedeki din hizmetinin yürütülmesinde uzun yıllar emek harcayarak emekliliğe ayrılan din görevlileri de unutulmadı.

Emekliliğe ayrılan din görevlilerine İlçe Müftülüğümüz tarafından altın ve plaket,
Belediye Başkanımız Sayın Koray Oktay ÖZTEN tarafından ise tüm din görevlilerine sarık, cübbe ve çeşitli hediyeler takdim edilmesi sonrasında etkinlik son buldu.

Kaymakamımız Sayın Cevat GÜN ve İlçemiz Müftü Vekili Ferizli Müftüsü Sayın Bedri Sinan YAZICI etkinlikten dolayı emeği geçen Söğütlü Belediyesi’ne ve SODAM çalışanlarına memnuniyetlerini ve teşekkürlerini iletti.