16.09.2022

Ahmet KOÇ

İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da, Lisans Eğitimini Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde; Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. Hafızlık ve Ulum-u Diniyye eğitimini Fatih İsmailağa Kuran Kursunda yaptı. 2003 Yılında Bursa'da İmam-Hatip olarak başladığı görevine sırasıyla İstanbul Çatalca İlçe Müftülüğü vaizliği, İstanbul İl Müftülüğü Vaizliği, Ömer Nasuhi Bilmen  Dini Yüksek İhtisas Merkezi kursiyerliği, Sakarya Ferizli İlçesi vaizliği, Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı, Ankara İl Müftülüğü vaizliği, Erzurum Olur İlçe Müftülüğü, Norveç Oslo din görevliliği, Erzurum Pazaryolu İlçe Müftülüğü, Ordu Kabadüz İlçe Müftülüğü ve halen Erenler İlçe Müftüsü olarak kamu görevine ve Sakarya Üniv. Sos. Bil. Enstitüsünde doktora öğrenimine devam etmektedir.